BYGDEGÅRDEN EN SAMLINGSPLATTS

Tumlebergs bygdegård är bygdens samlingslokal. Den är byggd  och har i flera decennier spelat stor roll som en gemensam angelägenhet för allt från bordtennis till studiecirklar, julfester och femtioårskalas, bygdemöten och sammanträden, auktioner och teater.

I modern landsbygdsutveckling kan man lätt se en större roll för bygdegården än den traditionella. Här skulle kunna etableras ett service-centrum för ortsbefolkning och gäster, kanske med ett kafé för trevligt häng av unga och gamla. Besökarna kan bli fler när utvecklingen av traktens besöksmål tar fart med övernattningsmöjligheter och paket för cyklister, vandrare och bilister som vill se Sverige på nära håll.

Fortfarande kan man också dansa Zumba i bygdegården, lära sig tvåändstickning eller ha möte med jaktlaget.

 

Boka bygdegården

Här kan du preliminärboka Tumlebergs Bygdegård. Din bokning måste godkännas av ansvarig innan den är bekräftad.

Regler för uthyrning och prislista hittar du nedan.

Hur gör du?

Kolla i vår kalender om bygdegården ser ut att vara ledig de tider du önskar hyra den.

Bokningsinformation

2023 juni

mån tis ons tor fre lör sön
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

När din bokning gått igenom syns den som upptagna tider i kalendern.
GDPR skyddar dina kontaktuppgifter. Därför ser du inte några sådana i bokningen.

Prislista

Tid Pris
Kväll 700 kr
Hel dag 1000 kr
Hel helg 1200 kr

Dina kontaktuppgifter

För att kunna debitera kostnaderna för din bokning måste du lämna kontaktuppgifter – namn och fakturaadress. När våra mellanhavanden är avslutade, tas alla namn och kontaktuppgifter bort ur våra register. Du godkänner detta förfarande när du skickar in din bokning.

Vi önskar dig ett fint arrangemang i trevliga Tumleberg och hoppas du ska trivas hos oss!

 

Regler

Du måste vara myndig (över 18 år). Om du är under 18 år, måste en myndig person ta ansvar för bokningen i sin helhet. Det är den personen som då kan boka lokalen och ange fakturaadress.
Hyresgäst ansvarar för ordning och säkerhet i lokalen under uthyrningens klockslag.

Lokalen har en standardmöblering när du kommer till din bokade tid. Den möbleringen ska vara återställd när din bokningstid är över. Lokalen skall vara städad så att den omedelbart går att hyra ut igen. Om lokalen inte är tillfredsställande städad tar vi in städfirma och debiterar dig kostnaden utöver hyran.

Lokalen besiktigas av föreningen efter uthyrning. Då vill vi kunna ringa till dig om det skulle vara något som behöver påpekas eller åtgärdas.

Förstörd inredning, krossat porslin, stopp i avlopp, slarv med maskiner eller annan oaktsamhet debiteras med kostnaden för att ersätta, reparera eller åtgärda fel och eventuella andra kostnader som uppstått för föreningen pga händelser under bokningstiden. Det meddelas till bokningens kontaktperson efter besiktning och beloppet kommer på hyresfakturan.

Faktura ska vara betald inom angiven tidsram.